Wie zijn Wij ntto.nl itpv.nl itpv ntto

DSPC is ontstaan door enkele Tractorpulling teams die veiligheid en actie belangrijk vinden.
Andere puller-verenigingen gaven ons niet de vrijheid om op meerdere evenementen onze krachten te tonen en sommige puller-verenigingen voldeden niet aan alle veiligheidsnormen en/of de hoogste Europese normen, waardoor de veiligheid en de verzekering in het gedrang komen!

Hierdoor hebben we een nieuwe vereniging opgericht met de volgende aandachtspunten:

-safety first: Met deze vermogens is het geen spelletje meer en wordt er serieus naar de veiligheid gekeken. Onze trekkers voldoen aan de hoogte Europese normen.
-Boekingen: Wij zijn niet gebonden aan vaste wedstrijden en kunnen geboekt worden op wedstrijden waar een goedgekeurde EPS sleepwagen en regelement aanwezig is.

Onze teams weten wat Spektakel is, tegen een verantwoorde prijs.
O.a. diesel 6 cilinder met het  6 voudige vermogen als het standaard uit de fabriek geleverd is, omdat deze diesel gestookt is geeft dit een spectaculair rook schouwspel, maar ook een V12 29 liter Continental Tankmotor die opgevoerd is naar 3200PK methanol gestookt met 2 geweldige turbo's die de voorwielen niet aan de grond laat staan! Dan nog een Echte Rolls-Royce Griffon, supercharger V12 37 liter bommenwerper motor met een vermogen van ruim 3000 pk die op Hoog octaan benzine incl water methanol loopt. Daar heb je echt wel de oordoppen voor nodig een beleving op zich!
Truck: vanaf 2019 heeft het team buurman&buurman niet alleen de Black Danger op de baan, maar komen ook met een special pulling truck. De kennis van een opgevoerde  DAF hebben ze in een Reo legertruck gebouwd  en zal een extra dementie zijn tussen de specials trekkers. In het Album staan foto's van de truck. Hier kun je goed zien hoe de DAF is opgebouwd de motorkap is hier nog niet gemonteerd.

Nieuwe Leden:

Nieuwe teams / leden kunnen zich bij de DSPC aanmelden.
onder enkele voorwaarde:

-trekker moet voldoen aan de norm van de ETPC of NTTO. U kunt een gratis inspectie aanvragen
-GEEN turbine's of grote RACE V8 motoren. Wij zien graag de V12 of ster motoren en de speciaal geprepareerde motoren op de baan.
inschrijving kost €150,= per jaar excl. verzekering (voor info kunt u contact met ons opnemen) . In dit bedrag mag u maximaal 3 teamleden opgeven. Voor overige leden betaald u €50,= / jr.
- We hebben een vrijblijvende competitie, maar U bent ook vrij om DEMO's te rijden als die wedstrijden voldoen volgens de verzekeringseisen.
AANMELDEN: http://dspc.nl/lid

Donateurs:
donateur : €50,= (incl. advertentie/vermelding op onze site indien gewenst.)
Sponsoren:
Beste sponsoren kunt u iets voor onze vereniging betekenen in de vorm van goederen/ diensten of een financiële ondersteuning? Laat het ons weten!